امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات فنی ایران و آمریکا هم غیرمستقیم خواهد بود رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: پزشکیان خواستار محاکمه صادرکنندگان مجوز ساخت‌وساز پروژه پتروشیمی در میانکاله است
سرخط خبرها

حسن فیروزی کیست؟| از نحوه ارتباط‌گیری با شبکه‌های معاند تا فتوشاپ کبودی‌‎های روی بدن و علت مفقودی

  • کد خبر: ۱۴۷۸۳۰
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۲
  • ۱
حسن فیروزی کیست؟| از نحوه ارتباط‌گیری با شبکه‌های معاند تا فتوشاپ کبودی‌‎های روی بدن و علت مفقودی
فردی به نام حسن فیروزی که رسانه‌های ضدانقلاب ادعا کرده بودند در زندان شکنجه شده و به کما رفته است، هفته گذشته در حال فرار از مرز‌های کشور در محدوده آب‌های سرزمینی ایران نزدیک جزیره قشم بازداشت شد.

به گزارش شهرآرانیوز، هفته گذشته مرکز رسانه قوه قضاییه، با انتشار خبری اعلام کرد، فردی به نام حسن فیروزی که رسانه‌های ضد انقلاب ادعا کرده بودند در زندان شکنجه شده و به کما رفته است، در حال فرار از مرز‌های کشور در محدوده آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران نزدیک جزیره قشم بازداشت و شب گذشته با پرواز شماره ۱۲۴۱ به تهران منتقل شده است.

فیروزی پس از بازداشت ماجرای ادعا‌های پرتعداد پیرامون خود را شرح داد. صحت ادعا‌های این فرد در مصاحبه پیش‌رو تا پایان تحقیقات پرونده تایید نمی‌شود.

وی در اولین اظهاراتش بیان کرد: در مدت زمانی که به خواست و اراده خود مفقود شده بوده است بنا به هدایت و درخواست شبکه‌های رسانه‌ای معاند تصاویر و فایل‌های صوتی جعلی خود را در اختیار آن‌ها قرار می‌داده است.

فیروزی همچنین درخصوص تصاویر و فایل‌های صوتی منتسب به خود گفت: فایل‌ها را به درخواست و هدایت ادمین یک صفحه معاند به نام فریاد ازادی تهیه و برایشان ارسال می‌کردم. از آن جایی که عکس‌‎های من در شبکه‌‎های مجازی به صورت گسترده منتشر شده بود، سهیل ادمین صفحه‌ای که با آن‌ها در ارتباط بودم از من خواست تا دستورات و خواسته‌هایشان را اجرا کنم.

فیروزی درباره جزییات ماجرا و بدهی مالی که داشته می‌گوید: شریک داشتم و در بازار با برادر خود در میدان‌تره‌بار کار می‌کردم. با کار‌هایی که انجام دادم خانه و ماشین خریدم، به دلیل اینکه شریکم سرم کلاه گذاشت، به مشکل مالی خوردم و تمام طلبکار‌ها به سراغم آمدند.

حسن فیروزی اظهار کرد: طلبکار‌ها به دلیل افزایش بدهی سفته‌های زیادی از من گرفتند. نزدیک به ۲ میلیارد سفته دست طلبکار‌ها داشتم.

فیروزی ادامه داد: بعد از اینکه فشار طلبکار‌ها و خانواده زیاد شد، تصمیم گرفتم خانه را ترک کنم. به مهمانسرایی در مرکز تهران رفتم و حدود ۱۳ روز در آنجا ماندم بعد تصمیم گرفتم به جنوب کشور بروم.

فیروزی مدعی است، در این مدت تلفن همراه خود را خاموش کرده و از جایی خبر نداشته است تا اینکه بعد از مدتی تلفن همراهش را روشن کرده و می‌بیند عکسش در فضای مجازی منتشر شده است.

حسن فیروزی اینگونه ادامه می‌دهد که «بردارزاده‌ام عکسم را منتشر کرده و گفته بود که عموی من بیمار است و گم شده است.»

فیروزی ادامه داد: بعد از مدتی دیدم که عکسم همه جا منتشر شده است. متهم در اینجا توضیح نمی‌دهد که با چه فرایندی و در نتیجه چه اتفاقی عکس او به عنوان فرد بازداشت شده در اغتشاشات و شخصی که در آستانه اعدام است در رسانه‌های معاند پخش شده بوده است.

فیروزی گفت: اول خواستم اعاده حیثیت کنم که عکسم پخش شده و بتوانم پولی دریافت کنم، اما با خودم فکر کردم که این کار شدنی نیست.

حسن فیروزی گفت: در یکی از صفحات رسانه‌های اپوزیسیون در بخش کامنت‌ها نوشتم که این حسن فیروزی آدم گرفتاری هست و خانواده وی به پول نیاز دارند. ادمین این صفحه به من پیام داد و گفت باید ثابت کنی که با حسن فیروزی ارتباط داری و من هم برای همین دلیل ۴، ۵ ویس برای وی ارسال کردم.

فیروزی ادامه داد: تمام مطالبی که درباره من در فضای مجازی منتشر شده و گفتند که در کما هستم را خود آن افراد به واسطه سهیل (ادمین یکی از صفحات معاند در فضای مجازی) در رسانه‌های معاند منتشر کرده بودند. پس از مدتی که از ارتباط من با سهیل گذشت او از من خواست عکس‌هایی که بدون لباس هستم را برای او ارسال کنم تا پروژه وارد فاز جدیدی شود. آن عکس‌ها را ارسال کردم و خود او با استفاده از نرم افزار روی بدن من آثار کبودی ایجاد کرد.

وی در مورد چگونگی انتشار خبر ها‌ی جعلی و تصویر فتوشاپی از وی در بی بی سی و اینترنشنال گفت: ان‌ها به صورت مستقیم مطلبی از من قبول نمی‌کردند همه موارد و ارتباطات از طریق ادمین صفحه ضد انقلاب «فریاد ازادی» انجام می‌شد و هر چه ادمین این صفحه تایید می‌کرد بلافاصله در اینترنشنال و بی بی سی منتشر می‌شد.

وی در رابطه با اینکه آیا در طول مدت مفقود شدن خودخواسته بازداشت یا شکنجه شده بوده است یا نه افزود: در طول مدتی که به خواست خودم کسی از من خبر نداشت، اصلا در بازداشت نبودم که بخواهند من را بزنند. تمام اطلاعات غلطی که درباره من تولید و منتشر می‌شد توسط رسانه‌های ضد انقلاب تهیه و در فضای مجازی بارگذاری می‌شد. ادمین صفحه رسانه ضد انقلاب در توجیه اینکه چرا با عکس‌ها و نام من در حال تولید محتواست به من می‌گفت: عکس‌هایت را ادیت می‌کنم تا به تو کمک کنیم مشهور شوی و بعد بدهی‌هایت را پرداخت کنی.

در حال حاضر ادعا‌های مطرح شده از سوی حسن فیروزی مبنی بر اینکه بدهی مالی داشته و یا اینکه با فردی به نام سهیل در ارتباط بوده است در دست بررسی‌های دقیق می‌باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حمید رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۹
0
0
وای بر آدمهای خائن. اگر به آمریکا بروند روزی خیانت به آمریکا می‌کنند.کسی که به وطن خود خیانت کرد به هر کشوری خیانت می‌کند..
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->